صنایع غذایی کشاورزی، استانداردهایی برای استفاده از سمها در شرایط خاص و دوزهای مشخص برای صیفیها دارد اما گاهی به دلیل نظارت ضعیف بخشهای نظارتی، تعدادی از کشاورزان برای جلوگیری از ضرر و دفع آفت، سمها را در دفعات و دوزهای بیشتر از استاندارد و در زمان غیر مناسب و نزدیک به برداشت، استفاده میکنند و این سم فعال میتواند به داخل پوست و خود میوه نفوذ کند و مشکلاتی را برای مصرفکننده، به وجود بیاورد.
متأسفانه به نظر نمیرسد که آب فراوان صیفیجاتی مانند خربزه یا هندوانه، بتواند باعث دفع کامل سمهای این گروه از خوراکیها از بدنمان شود. بد نیست این را هم بدانید که متأسفانه بسیاری از این سمها، به راحتی از بدن دفع نمیشوند و در بافتهای کبد، کلیه و طحال، جمع میشوند و عوارض خطرناکی در پی دارند.