التهاب حاصل از مصرف فست فودها منجر به دیابت می شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83779
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    پزشکان در یک آزمایش جدید دریافته اند که غذاهای چرب با تقلید از التهابی که به طور معمول در اثر فعالیت باکتری ها، ویروس ها و مواد مضر بروز می کند، می توانند موجب بروز دیابت نوع دوم شوند.فست فودها یکی از مهمترین منابع غذاهای چرب هستند.
    به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشکان به سرپرستی دکتر جنی تینگ در دانشگاه کارولینای شمالی برای بررسی تاثیرات غذاهای چرب روی سیستم ایمنی بدن سلولهای ایمنی موشها را موسوم به ماکروفاژ ها در معرض یک نوع چربی اشباع نشده قرار دادند که در بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده یافت می شود.
    آنها دریافتند که این چربی موسوم به پالمیتات با گروهی از پروتئین های داخل ماکروفاژها تداخل می کند که نتیجه آن تولید ماده ای است که کبد و بافت چربی و ماهیچه ای را نسبت به انسولین کور می کند. این کوری انسولینی در برخی افراد موجب بروز دیابت نوع دوم می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.