-
نویسندهنوشتهها
-
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۸ #76596
zghasemi
مشارکت کنندهافزایش درد معده با افزودنی های غذاهای آماده
پژوهشگران رشته علوم پزشکی اعلام کردند برخی افزودنی های رایج که به غذاهای آماده اضافه می شوند خطر درد معده را افزایش می دهند.به نقل از رویترز ، دانشمندان دانشگاه مینه سوتا هشدار دادند ، برخی مواد افزودنی که برای طعم دادن به فست فودها مورد استفاده قرار می گیرند ، ناراحتی و درد شکم و معده را سبب می شوند.
دکتر یوان اسلاوین و همکارانش اعلام کردند: مردم باید مصرف این نوع غذاها را محدود کنند تا از بروز دردهای شکمی به خصوص در فصل گرما در امان بمانند.
این محققان اعلام کردند مردم باید مصرف این نوع غذاها را محدود کنند تا از بروز دردهای شکمی به خصوص در فصل گرما در امان بمانند.
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۵ #99924s.samadi
مشارکت کنندهپس او نهایی که فست فود خور حرفه ای هستند دائم ال دلدردند
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۰ #99927zghasemi
مشارکت کنندهبله همینطور است…من خیلی افراد رو میشناسم که به خاطرمصرف زیاد غذاهای آماده دچار ناراحتی های گوارشی و معده شده اند
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۹ #99961madjd
مدیرکلنیترات سدیم: این ماده شیمیایی به فرآورده های گوشتی اضافه می شود تا رنگ و طعم آن را حفظ کند و از فساد آن جلوگیری شود.این ماده به طور رایج در هات داگ،ژامبون و گوشت های ساندویج مثل کالباس و سوسیس ،ماهی دودی و گوش گاو نمک زده موجود است و مانع از رشد باکتری ها می شود،اما به عنوان عاملی موثر در بروز سرطان شناخته شده است.
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۱ #99962madjd
مدیرکلمنوسدیم گلوتامیک یا طعم افزای چینی:این ماده شیمیایی نیز نوعی آمینو اسید است که به عنوان طعم دهنده به سوپ،سالاد،چیپس و غذاهای رستوران اضافه می شود.این ماده افزودنی به خصوص در بین غذاهای آسیایی جایگاه دارد.در بعضی افراد ایجاد سردرد و تهوع می کند.
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۳ #99964zghasemi
مشارکت کنندهمتاسفانه امروزه هم که اسم افزودنی های غذایی و نگهدارنده ها رو روی بسته بندی اغلب مواد غذایی میتونیم به وضوح ببینیم!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







