افزایش احتمال تصلب شرائین با دریافت کم فیبرغذایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74396
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    دانشمندان انستیتوی تحقیقات قلب و عروق هلند برنامه غذایی 373 فرد از سنین 13 تا 36 سالگی مورد بررسی قرار دادند و همچنین مقدار سفتی سه شریان بزرگ بوسیله اولتراسونوگرافی در سن 36 سالگی این افراد تست گردید.
    پس از در نظر گرفتن و تعدیل شدن عوامل تاثیرگذار جانبی مانند جنس، قد، مقدار انرژی دریافتی کل و دیگر تفاوتهای شیوه زندگی در افراد، نتایج بدست آمده بررسی شد.
    تحلیل های انجام شده نشان داد افرادی که شریانهای سفت تری داشتند نسبت به افرادی که شریان های آنها بیشتر حالت طبیعی خود را حفظ کرده بود، در طی 24 سال از زندگی خود کمتر از منابع غذایی حاوی فیبر مانند میوه جات، سبزیجات و غلات کامل در برنامه غذایی خود بهره برده بودند.
    مصرف مقدار کم از فیبرهای غذایی در طول زندگی به خصوص سنین جوانی افزایش دهنده ریسک ابتلا به تصلب شرائین و به طبع آن مشکلات قلب- عروقی در سنین بزرگسالی است.در نتیجه توصیه می شود به منظور پیشگیری از انواع بیماری های قلبی – عروقی جوانان مصرف میوه جات و سبزیجات و غلات کامل را افزایش دهند.

    Am J Clin Nutr July 2012 vol. 96 no. 1 14-23

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.