افزايش نياز به كولين در زنان يائسه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66230
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    به علت كاهش سطح استروژن در زنان يائسه ، نياز آنان به كولين بيش از ديگران است . استروژن تحريك كننده آنزيمي است كه بيوسنتز فسفاتيديل كولين را به عهده دارد . كولين مي تواند از طريق مواد غذايي دريافت شود . ناگفته نماند كه مقادير زياد كولين(مصرف مكمل به مقدار زياد) ايجاد ناراحتي دستگاه گوارشي، بي‌اشتهايي ، تعريق و بمرور زمان اختلال عصبي و قلبي عروقي مي‌كند. منابع حاوي كولين به ترتيب شامل :‌جگر گاو ، سويا ، جوانه گندم ، گوشت مرغ ،‌ شير ، گل كلم ، پنير توفو ، تخم مرغ ،‌ماهي كاد ، اسفناج .

    Am J Clin Nutr (September 22, 2010). Doi:10.3945/ajcn.2010.30064
    2010 American Society for Clinical Nutrition

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.