آماده سازی: 30 دقیقه
پخت: 18 دقیقه
سرجمع: 48 دقیقه
غذایی لذیذ، آسان و سریع، با خاصیت غذایی بالا …
روغن زیتون 1/2 پیمانه 450 کالری
پیازچه سبز خرد شده 3 عدد 10 کالری
اسفناج خرد و پخته شده 2 پیمانه 20 کالری
شوید تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری 0 کالری
تخم مرغ 3 عدد 210 کالری
پنیر فتا 100 گرم 265 کالری
نمک 1/4 قاشق چایخوری 0 کالری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری 0 کالری
کره آب شده 1 پیمانه 1620 کالری
خرده نان ساده 1/2 پیمانه 175 کالری
خمير يوفكا مستطيلي به تعداد لازم 800 کالری
مجموع کالری 3550
برای تهیه اشترودل اسفناج، ابتدا در صورتی که خمیر یوفکا در فریزر است آن را از فريزر خارج كنيد تا نرم شود.
فر را بر روي 400 درجه فارنهايت ( يا 200 درجه سانتيگراد ) تنظیم کنید.
در یک تابه متوسط بر روی حرارت، روغن زیتون بریزید تا داغ شود و سپس پیازچه را اضافه كنيد و کمی تفت دهید تا نرم شود(حدود 5 دقیقه). آن را کنار بگذاريد.
یک کاسه بزرگ، اسفناج، شويد، پیازچه، تخم مرغ، پنیر فتا را بریزید، نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب هم بزنيد.
يك ورق از خمیر یوفکا را برداشته و بر روي سطح صاف پهن كنيد و كمي بر روي آن با قلم مو کره آب شده بماليد و كمي خرده نان بر روي آن بپاشيد و كمي از مواد را بر روي آن بريزيد و آن را به صورت رول بپيچيد، به طوري كه مواد كاملا درون خمير قرار گيرد و بيرون نريزيد(انتهاي خمير را خوب ببنديد).
اشترودل اسفناج را در فر به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود، قرار دهيد.
اشترودل اسفناج را از روغن خارج کنید و در صافی یا بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس در ظرف بچینید.