اسلايس خرما و زنجفيل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79911
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 15 برش:

    خرماي هسته گرفته و خرد كرده 175 گرم
    كره 100 گرم
    شكر قهوه‌اي 45 گرم
    عسل 3 قاشق سوپخوري
    كورن فلكس 200 گرم
    پودر نارگيل 40 گرم
    بادام پرك 100 گرم
    زنجفيل شكري براي تزئين به ميزان لازم
    روش تهيه
    قالبي به اندازه‌ي 18×28 سانتيمتر را چرب كنيد. كف و ديواره‌ي آن را با كاغذ روغني بپوشانيد. خرما، كره، شكر قهوه‌اي و عسل را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و به مدت 5 دقيقه روي حرارت غيرمستقيم، قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه، صاف و يكدست شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد. حالا كورن فلكس، پودر نارگيل و بادام پرك را بيفزائيد. آن‌گاه مخلوط را در قالب بريزيد و روي آن را صاف كنيد و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه داريد تا كاملاً سفت شود. اكنون شيريني را به اندازه‌هاي دلخواه ببريد؛ روي هر يك از برش‌ها تكه‌اي زنجفيل بگذاريد و در ظرف بچينيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.