گوشت گاو
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری چاشنی لیمو و فلفل الیت
3 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
یک چهارم فنجان کرم
پیاز تازه برای تزئین
به استیک نمک و فلفل بزنید.
یک قاشق غذاخوری کره را در یک دیگ با حرارت متوسط تقریبا زیاد ذوب کنید. استیک را به آن اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه هر دو طرف آن را سرخ کنید.
استیک را از روی گاز بردارید و آن را همچنان گرم نگه دارید.
2 قاشق غذاخوری کره و شکر را اضافه کرده و بهم بزنید ، تا زمانی که شکر حل و قهوه ای شود.سپس آنرا از روی حرارات بردارید.
سس را به آن اضافه کرده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مجددا آن را روی حرارت گذاشته و بهم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را روی استیک بریزید.
در صورت دلخواه از چاشنی استفاده نمایید.