استفاده زیاد از نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77534
    v.fazel
    مشارکت کننده

    محققان آمریکایی این مطالعه را بر روی حیوانات انجام دادند و آنها را به دو گروه تقسیم کردند . به یک گروه رژیم غذایی پر نمک دادند و به گروه دیگر رژیم غذایی با مقدار نمک عادی ارایه کردند .

    در پایان مدت آزمایش محققان بافت معده حیوانات مورد آزمایش را تجزیه و تحلیل کردند.

    نتایج این مطالعه که در مجله Infection and Immunity منتشر شده است ، نشان داد همه حیواناتی که در گروه رژیم غذایی پر نمک قرار داشتند به سرطان مبتلا شدند در حالی که تنها نیمی از حیوانات گروه دوم که رژیم غذایی با نمک عادی مصرف می کردند سرطان گرفتند.

    محققان گفتند با این وجود ابتلا به سرطان معده به حضور انکوپروتیین باکتریایی خاصی معروف به CagA نیاز دارد که توسط هلیکوباکترپیلوری تولید می شود.

    باکتری هلیکوباکترپیلوری که به H.Pylori معروف است یک باکتری خمیده است که عموماˈ در معده یافت می شود و حدود نیمی از مردم دنیا به آن آلوده هستند.

    اکثر افرادی که معده آنها دارای این باکتری عفونی است هیچ علامتی ندارند و هرگز مشکلی پیدا نمی کنند .این باکتری قادر به ایجاد تعدادی از اختلالات دستگاه گوارش است که ازجمله شایع ترین آنها زخم های گوارشی و سرطان معده است.

    محققان همچنین در جوندگان آلوده به باکتری H. pylori که رژیم غذایی پرنمکی داشتند سطوح بالایی از تورم معده را مشاهده کردند که با جوندگانی که در گروه رژیم غذایی عادی قرار داشتند، قابل مقایسه بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.