از ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ‌ﺟﺎت پرهیز کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81980
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ﻧﻮﺗﺮوﻓﯿﻞ‌ها ﮔﺮوه ﺧﺎﺻﯽ از ﮔﻠﺒﻮل‌های ﺳﻔﯿﺪ هستند ﮐﻪ وﯾﺮوس‌های ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮردﮔﯽ و دﯾﮕﺮ ﻣﻮاد ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ را ﺗﺨﺮﯾﺐ و ﻧﺎﺑﻮد ﻣﯽ‌ﺳﺎزﻧﺪ. هنگامی ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ‌ﺟﺎت ﻣﯽ‌ﺧﻮرﯾﺪ ﻧﻮﺗﺮوﻓﯿﻞ‌ها ﺳﺴﺖ و ﺗﻀﻌﯿﻒ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ. در ﻧﺘﯿﺠﻪ بهتر اﺳﺖ در دوران ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮردﮔﯽ از ﺧﻮردن ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ‌ﺟﺎت ﺻﺮف ﻧﻈﺮ ﮐﻨﯿﺪ. هم چنین ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ از اﯾﻦ نکته ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ راه حل دﻓﺎﻋﯽ در ﻓﺼﻞ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮردﮔﯽ اﺳﺘﻔﺎده کنید. هر ﭼﯿﺰی ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ هر نوعی ﺷﮑﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺷﺎﻣﻞ ﺳﺎﮐﺎروز، ﻓﺮوﮐﺘﻮز و انواع ﺷﺮﺑﺖ ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻮﺗﺮوﻓﯿل‌ها را ﺗﻀﻌﯿﻒ ﮐﻨﺪ. اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﯿﺮ ﻳﺎ ﻟﺒﻨﯿﺎت ﮐﻢ ﭼﺮب، ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ‌های ﺑﺎ ارزش ﺑﯿﻮﻟﻮژﻳﮑﻲ ﺑﺎﻻ، وﻳﺘﺎﻣﯿﻦ‌های ﮔﺮوه B و ﮐﻠﺴﯿﻢ، ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻘﻮﻳﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﻳﻤﻨﻲ ﺑﺪن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﯿﻤﺎري‌ها ﻣﻲ‌ﺷﻮد. ﺑﻌﻀﻲ از ﺗﺮﺷﻲ‌ها ﻣﺜﻞ ﺳﺮﮐﻪ و آبلیمو، زﺑﺎن، ﻣﺮي و ﺣﻨﺠﺮه را ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻣﻲ‌ﮐﻨﻨﺪ و ﺑﺎﻋﺚ تشدید ﺳﺮﻓﻪ ﻣﻲ‌ﺷﻮﻧﺪ و ﺣﺘﻲ ﻣﻲ‌ﺗﻮاﻧﻨﺪ التهاباﺗﻲ در ﻣﺴﯿﺮ ﻋﺒﻮر ﺟﺮﻳﺎن هوا اﻳﺠﺎد ﮐﻨﻨﺪ.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.