کاهش وزن موجب پائین آمدن فشار ماکزیمم و مینیمم میشود و بیماران مبتلا به افزایش فشارخون ملزم به رعایت رژیم هستند تا وزن آنها با قد و استخوان بندیشان متناسب شود.
از خوردن سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآوردههای گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کرد و همچنین سبزیهای کنسرو شده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نباید مصرف شوند.
غذاهای رستورانی نیز اکثرا بیش از حد لازم حاوی نمک هستند و مصرفشان مضر است، ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم و مضر است.
مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابههای کولا سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
باید عادت کنیم از روی برچسب مواد غذایی پی به میزان سدیم آنها ببریم و در صورتی که مقدار سدیم آن زیاد است آن را مصرفش نکنیم.
از مصرف خودسرانه شربتهای دارویی مانند شربتهای ضد اسید معده یا آنتی بیوتیک که ممکن است نمک زیاد داشته باشد خودداری کنید.