به گفته محققین چای سبز میزان کلسترول خون و همچنین سطح کلسترول بد را کاهش می دهد.
طی یک مطالعه شامل دو گروه (کنترل و مصرف کننده چای سبز) مشخص شد مصرف چای سبز از سه هفته تا سه ماه ، سطح کلسترول خون افراد را تا ۷.۲ میلی گرم در هر یک دهم لیتر کاهش داد.
همچنین سطح کلسترول بد خون این افراد به میزان ۲.۲ میلی گرم در هر یک دهم لیتر کاهش یافت.
به گفته پژوهشگران، کاهش سطح کلسترول خون احتمالا ناشی از تاثیر ماده ای شیمیایی به نام کاتچین است که جذب کلسترول را در دستگاه گوارشی کاهش می دهد.
البته تاثیر مصرف چای سبز در کاهش کلسترول در بیماران مبتلا به چربی خون زیاد نیست و نباید جایگزین داروهای کاهش کلسترول شود.
در یک برنامه غذایی سالم مصرف میزان اندکی چای سبز لازم است و این چای خواصی بیش از تنها کاهش سطح کلسترول خون دارد.
نتیجه این تحقیقات در مجله پزشکی آمریکایی “تغذیه بالینی” منتشر شد.