از این مواد غذايى در ماه مبارك رمضان بيشتر استفاده کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67442
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در وعده سحرى:
    از غذاهايى كه داراى قندهاى مركب هستند مثل ميوه جات بيشتر استفاده شود.
    – ازغذاهاى حاوى فيبر مثل سبزيجات وميوه جات بايستى بيشتر استفاده شود.
    – از موادغذايى سرخ كرده، پرچرب و شيرينى پرهيز گردد چراکه باعث سوزش سر دل سوء هاضمه و اضافه وزن می شوند.
    – از غلات و حبوبات در تركيبات غذاى سحرى لحاظ گردد.
    – مصرف بيش از حد گوشت در سحرى توصيه نمى گردد،چراکه باعث تشنگی می شود.
    – مصرف ادويه جات,غذاهای پرادویه وغذاهايى مثل كله پاچه، سيرابى و… در سحرى توصيه نمى شود.
    در وعده افطارى وشام :
    هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
    افطار را با خرما، کشمش و بطورکلی با یک قند طبیعی آغازکنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پرخوری کمترپیش می‌آید.

    – سعى شود بين افطارى و شام فاصله وجود داشته باشد.
    – در زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید.
    – مصرف شير گرم، فرني و يا شير برنج و نيز استفاده از مواد غذايي آبكي نظير سوپ، حليم بدون روغن و نيز مايعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه‌دار مي‌شود.
    – مصرف شيريني در وعده سحر روزه‌داران را گرسنه مي‌كند.ميوه جايگزين شيريني شود ؛صرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون مي‌شود، به اين ترتيب مصرف مواد غذايي شيرين و حاوي قندهاي ساده نظير شيريني و شكلات در وعده‌ سحري موجب زود گرسنه شدن روزه‌دار مي‌شود. لذا بايستي به جاي صرف شيريني و مواد شيرين از انواع ميوه‌هاي حاوي مواد مغذي در وعده افطار و يا در فاصله افطار تا سحر استفاده شود.
    مصرف خرما در ماه مبارك رمضان در تنظيم قند خون بسيار سودمند است ،در وعده افطار حتي المقدور 3 تا 4 عدد خرما به مصرف برسد و از مصرف بيش از حد خرما پرهيز شود.
    – وعده سحری را به هیچ وجه فراموش نکنید، زیرا سحری در ماه رمضان همانند صبحانه در روزهای عادی، مهمترین وعده ی غذایی است این وعده ی غذایی، مواد مغذی لازم و انرژی مورد نیاز برای تمرکز و فعالیت روزمره را تامین می کند و سوخت و ساز پایه ی بدن را بالا نگه می دارد.
    – پرخوری و مصرف غذاهای پرچرب و شیرین چون نان خامه ای، زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد و… توصیه نمی شود؛ زیرا این خوراکی ها باعث تحریک معده، اضافه وزن و نیز عطش شدید می شوند.
    – از مصرف مقادیر زیاد نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه، چای و نوشابه به خصوص در هنگام سحر اجتناب نمایید.

    برایتان آرزوی توفیق در بهره گیری از این ماه مبارک داریم و امیدواریم با توجه به توصیه های اشاره شده،بتوانید از این ایام بهره فراوان بگیرید .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.