برخی افراد فکر می کنند که تمام قسمت های یک حیوان دارای ارزش پروتئینی است، اما اینطور نیست که تمام قسمت های یک حیوان را منبع پروتئینی مناسب فرض نمود:
ارزش پروتئینی پای مرغ و بال مرغ نزدیک به صفر است. سلامت نیوز: رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:« ارزش پروتئینی پای مرغ و بال مرغ نزدیک به صفر است و از آنجائیکه پای مرغ ، چربی بالایی دارد و باعث افزایش وزن میشود برای بیماران دیابتی مضر است.استفاده از پای مرغ و بال مرغ در تهیه فراوردههای گوشتی یک تقلب اقتصادی است و از نظر اخلاقی و علمی توجیهی ندارد.»