از بین انواع سرطان سرطان دهان رتبه هفتم را به خود اختصاص می دهد هدف از مطالعه ای که اخیرا انجام شده بررسی ارتباط مصرف میوه وسبزی و ابتلا به سرطان دهان می باشد .به همین جهت به جمع آوری کاملی از مطالعاتی که در این زمینه انجام شده بود پرداخته شد برخی از مطالعات نیزبه صورت جداگانه مصرف میوه و سبزی را بررسی کرده بودند 16 مطالعه جمع آوری شد که 15 موردآن case control و یم مورد کوهرت بود دیده شد که مصرف هر سهم از میوه به صورت روزانه به صورت معنی داری خطر ابتلا به سرطان دهان را تا 49 درصد کاهش می دهد و مصرف هر سهم سبزی تا 50 درصد سبب کاهش خطر ابتلابه سرطان دهان می شود و در نهایت به این نتیجه رسیدند که مصرف میوه و سبزی سبب کاهش سزطان دهان می شود.
منبع:ajcn