ارتباط مصرف میوه و سبزی با تقویت حافظه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66999
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    طی مطالعه ای در امریکا نشان داده شد که مصرف میوه به طور عام نقشی برای تقویت حافظه ندارد اما به طور خاص بعضی از انواع میوه ها مانند توت فرنگی برای بالا بردن قدرت حافظه موثر است. محققین در آمریکا به این نتیجه رسیده اند که مصرف یک سیب در روز انسان را از مراجعه به پزشک بی نیاز می دارد، و مصرف روزانه یک بشقاب سبزی باعث میگردد که در دوران بزرگسالی و میانسالی دچار کم حافظگی نشویم. محققین با انجام آزمایشات متعدد بر روی کهنسالان به این نتیجه رسیدند که افرادی که حداقل در یک دوره شش ساله روزی یک بشقاب سبزی مصرف کرده بودند در مقایسه با افرادی که این رژیم غذائی را نداشتند حدود 40% کمتر در معرض از دست دادن قدرت حافظه شان بودند و این امر در مورد سایر بیماریهای روانی نیز صدق میکرد.
    سرپرست این تیم تحقیقاتی خانم دکتر مارتا کلر موریس (Martha Clare Morris) از دانشگاه پزشکی راش (Rush) در شیکاگو اظهار میدارد که این یافته ها برای ما بسیار دلگرم کننده است که بدانیم با تغییر در رژیم غذائی میتوانیم در سنین کهنسالی توانائیهای ذهنی خود را حفظ کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.