ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76556
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در ارتباط است.

    پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و… احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد.

    اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای که در American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد افراد بزرگ‌سالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.

    محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از 440000 نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کنند.

    بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند 19 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.

    از این گذشته محققان مشاهده کردند که متأسفانه مصرف روزانه فقط 50 گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا 51 درصد افزایش می‌دهد.
    مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و… احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد

    محققان توصیه می‌کنند که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود.

    دکتر فرانک هو سرپرست گروه مطالعاتی معتقد است که خوشبختانه جایگزین کردن منابع پروتئینی سالم‌تر بجای مصرف گوشت خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش خواهد داد.

    پژوهش مذکور همچنین نشان داده است مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.

    #99850
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مطمئنا کامل که نیاید جایگزین کنیم اکه در حد هرم غذایی استفاده شه که مشکل نداره؟ خوب کم خونی میگیریم

    #100072
    s.farzi
    مشارکت کننده

    قطعاً جایگزینی کامل اشتباه محضه…

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.