ادویه ضد پیری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74648
    pahlevani
    مشارکت کننده

    این ادویه حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند.دارچین یکی از ادویه‌های بسیار مقوی است که می‌توان آن را در هر خانه‌ای پیدا کرد؛ بسیاری از ما تا اسم دارچین را می‌شنویم ناخودآگاه به یاد حلیم می‌افتیم؛ در این مطلب نگاهی داریم به مهمترین خواصی که دارچین و اینکه چگونه می‌توانیم از آن بهترین نتیجه را بگیریم:

    ۱ – این ادویه معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند
    یک قاشق چای‌خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید؛ در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد؛ سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد؛ به این محلول آب نصف لیموترش و یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید؛ هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی‌تان درمان شود.

    ۲ – دارچین نفخ را از بین می‌برد
    همان طور که گفتیم دارچین خواص ضد عفونی‌ کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت می‌کند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف می‌کند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع می‌کند.

    ۳ – دارچین خستگی تان را رفع می کند
    دارچین انرژی‌ زاست و روی جسم و روح ما تأثیر گذاشته و انرژی‌مان را بالا می‌برد؛ برای همین اگر احساس خستگی و کسالت می‌کنید به سراغ دارچین بروید.

    ۴ – دارچین میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول را پایین می‌آورد
    دارچین میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد و به همین دلیل میزان کلسترول خون و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد؛ نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد مصرف روزانه یک تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان ldl را به میزان ۷ تا ۲۷ درصد کاهش می‌دهد.

    ۵ – دارچین با پیری مقابله می‌کند
    دارچین حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند؛ روزانه یک قاشق چای‌خوری به غذاهای خود اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشده و بیش از یک قاشق در روز از این ادویه استفاده نکنید.

    ۶ – دارچین میزان گلیسمی را پایین می‌آورد
    دارچین با افزایش گلیسمی بعد از صرف غذا مقابله می‌کند و به همین دلیل باعث می‌شود افراد دیابتی برای صرف غذا کمتر دچار مشکل شوند؛ نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد مصرف روزانه یک تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد.

    ۷ – دارچین اشتها را افزایش می‌دهد
    دارچین تحریک کننده غدد بزاق و غشای مخاطی معده محسوب می‌شود؛ این ادویه معطر تشکیل شده از یک ترکیب قوی به نام آلدئید سینامیک است که به طور طبیعی اشتها را افزایش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.