مطالعه ای جدید نشان می دهد که ریسک ابتلا به نقرس در زنانی که از نوشیدنی های شیرین بر پایه فروکتوز مثل نوشابه ها و آب پرتقال صنعتی استفاده می کنند بالاتر است.
نقرس یک بیماری التهابی دردناک است که شیوع آن در آمریکا از 16 فرد به ازای هر 100000 نفر در سال 1977 به 42 نفر در سال 1996 افزایش یافته.
نوشیدنی های غنی از فروکتوز سبب افزایش ذخیره اسیداوریک در خون و در نتیجه نقرس می شوند.
کسانیکه روزانه یک واحد نوشابه شیرین استفاده می کنند در مقایسه با زنانی که ماهانه کمتر از یک واحد مصرف دارند تا 74% بیشتر به نقرس مبتلا می شوند.
به علاوه احتمال ابتلا در کسانیکه روزانه یک واحد آب پرتقال می نوشند در مقایسه با کسانیکه ماهانه کمتر از یک لیوان مصرف دارند تا 41% بیشتر است.
HealthDay News Nov 10
مترجم ندا فاضل