اثر گوشت قرمز در ابتلا ه بیماری های قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80821
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر اساس یافته های جدید ترکیبی که د رگوشت قرمز وجود دارد و هم چنین بعنوان مکمل به بسیاری نوشیدنی های انرژی زا افزوده می شود می تواند باعث سختی و گرفتگی عروق یا آترواسکلروزیز شود.
    پژوهشگران معتقدند باکتریی که در سیستم گوارشی انسان زندگی می کند، این ترکیب را که کارنیتین نام دارد، به تری متیلامین N اکساید (TMAO) تبدیل می کند؛ پیش از این مطالعات نشان داده اند که این ترکیب بروز بیماری قلبی در انسان را افزایش می دهد.
    کارنیتین به طور طبیعی در گوشت قرمز وجود دارد اما یکی از ترکیباتی است که به نوشابه های انرژی زا افزوده می شود.
    Nature Medicine, 7 April 2013

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.