جالب توجه است که موقعی که چای سبز به کمک آنزیمهای معده هضم می شود، ترکیبات شیمیایی آن در عمل علیه انگیزاننده های آلزایمر از شکل هضم نشده این چای موثرتر هستند. این ترکیبات هضم شده، خواص ضد سرطانی زیادی دارند و به طور چشمگیری از رشد سلولهای تومور جلوگیری می کنند.
دو ترکیبی که در گسترش بیماری آلزایمر نقش دارند هیدروژن پر اکساید و یک پروتئین به نام بتا آمیلوئید هستند. تحقیقات قبلی نشان داده بود پلی فنلهای چای سیاه و سبز دارای خواص محفاظت از اعصاب هستند و این کار را از طریق اتصال به ترکیبات سمی و محافظت از سلولهای مغز انجام می دهند.
عوامل زیادی در کنار یکدیگر در جلوگیری از بیماریهایی مانند سرطان و زوال عقل موثر هستند: تغذیه خوب، ورزش زیاد و شیوه زندگی
___________________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.