اثر فلاوونوئیدهای چای سیاه بر کاهش خطر سکته

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70579
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    در مطالعۀ بلندمدتی که در مؤسسۀ ملی سلامت عمومی و محیط زیست هلند انجام شد، رابطۀ بین مصرف منظم چای سیاه و کاهش خطر سکتۀ مغزی مشخص شد. پژوهشگران در این مطالعه، تاثیرات مفید غذاهای حاوی مقدار زیادی فالونوئید – فیتونوترینت دارای خواص آنتی اکسیدانی – را بررسی کردند. در غذاهای مورد مطالعه، هفتاد درصد فالونوئید دریافتی از چای سیاه بود و مابقی از میوهها و سبزیجات. این مطالعه در یک بازۀ 15 ساله روی 552 مرد انجام شد. محققان به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL ، که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود، می گردد. علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند.

    Aging Cell – Journal

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.