اثرمصرف انواع كربوهيدرات بر چگونگي توزيع چربي در بدن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69257
    mosavi
    مشارکت کننده

    چندي از مطالعات ارتباط بين دريافت كربوهيدرات هاي با دانه هاي كامل و كاهش چربي شكمي را نشان دادند. پژوهش هاي اخير به بررسي ارتباط دريافت انواع كربوهيدرات بر توزيع چربي بدن پرداخته اند. در اين مطالعه ارتباط مصرف كربوهيدرات هاي با دانه هاي كامل و تصفيه شده با اندازه دور كمر و ميزان بافت چربي احشايي و زيرجلدي در ميان 2834 شركت كننده مورد بررسي قرار گرفت.
    بررسي نتايج حاكي از آن بود كه افزايش مصرف كربوهيدرات هاي با دانه هاي كامل سبب كاهش بافت چربي احشايي مي گردد اين در حالي است كه دريافت بيشتر كربوهيدرات هاي بادانه هاي تصفيه شده سبب افزايش بافت چربي احشايي مي شود.
    بايد توجه داشت چربی احشايي خطر ناک بوده و به سختی زدوده می شود.این نوع چربی اطراف ارگانهای بدن را مي گيرد و ارتباط مستقیمی با انواع بیماری ها دارد که بعضی از آنها عبارتند از: فشار خون بالا، سکته مغزی ، سکته قلبی، کلسترول بالا، دیابت، سرطان سینه و … چربی احشایي همچنین باعث ایجاد مقاومت انسولین می شود، وضعیتی که نهایتا موجب بیماری دیابت مي گردد.
    اين مطالعه اهميت توجه به اصلاحات در الگوي غذايي و دريافت كربوهيدرات ها را بيان مي دارد.
    Am J Clin Nutr 92: 1165-1171, 2010

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.