در مورد سيبزميني، هويج و بهطورکلي ريشههاي خوراکي، موضوع کمي متفاوت است. اين محصولات به دليل تماس مستقيم با خاک، بخش زيادي از نيترات موجود در آن را در پوست خود ذخيره ميکنند بنابراين حتما بايد پس از پوستگيري مصرف شوند. در مورد پوست خيار نيز نحوه کشت بسيار اهميت دارد زيرا اين ميوه در محيط کشت روي خاک قرار ميگيرد و براي کشت آن در شرايط معمولي، به مقدار فراوان از سموم دفع آفات استفاده ميشود بنابراين اگر خيار بدون سموم و کودهاي شيميايي عمل آمده باشد و محصول ارگانيک باشد، خوردن پوست آن براي مصرفکننده بسيار مفيد خواهد بود اما اگر در محيط زراعي معمولي کشت شده باشد، بهتر است پيش از مصرف حتما پوست آن گرفته شود.