آیا پوست گیری سبزیجات ریشه ای ضرورت دارد؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75446
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در مورد سيب‌زميني، هويج و به‌طورکلي ريشه‌هاي خوراکي، موضوع کمي متفاوت است. اين محصولات به دليل تماس مستقيم با خاک، بخش زيادي از نيترات موجود در آن را در پوست خود ذخيره مي‌کنند بنابراين حتما بايد پس از پوست‌گيري مصرف شوند. در مورد پوست خيار نيز نحوه کشت بسيار اهميت دارد زيرا اين ميوه در محيط کشت روي خاک قرار مي‌گيرد و براي کشت آن در شرايط معمولي، به مقدار فراوان از سموم دفع آفات استفاده مي‌شود بنابراين اگر خيار بدون سموم و کودهاي شيميايي عمل آمده باشد و محصول ارگانيک باشد، خوردن پوست آن براي مصرف‌کننده بسيار مفيد خواهد بود اما اگر در محيط زراعي معمولي کشت شده باشد، بهتر است پيش از مصرف حتما پوست‌ آن گرفته شود.

    #99203
    s.samadi
    مشارکت کننده

    چقدر جالب این در حالی است که در آبمیوه فروشی های ما هویج پوست کنده نمی شه بنابراین بهتره کمی بیشتر دقت کنیم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.