آیا مایکروویو مواد مغذی غذا را از بین می‌برد؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71725
    n.fazel
    مشارکت کننده

    اجاق‌های مایکروویو مواد مغذی خوراکی‌ها را از بین نمی‌برند، اما سبزیجاتی که آب‌پز می‌شوند، به سرعت محتوای ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند.
    در یک بررسی در دانشگاه کورنل در آمریکا هنگامی که اسفناج درون مایکروویو پخته شد، اغلب مواد ویتامین‌های آن حفظ شد.
    اما هنگامی که سبزیجات دارای برگ‌های سبز که غنی از اسیدفولیک – نوعی ویتامینB – را آب‌پز کردند، ۷۷ درصد اسید فولیک خود را از دست دادند.
    گوشتی که با مایکروویو پخته شده بود، نیز نسبت به گوشت سرخ‌کرده در ماهی‌تابه بیشتر مواد مغذی خود را حفظ کرد.
    در یک بررسی دیگر در اسپانیا در سال ۲۰۰۳ کلم براکلی که با مایکروویو آب‌پز شده بودند، بیشتر مواد آنتی‌اکسیدان خود را از دست داد. اما پختن کلم بدون آب یا بخارپز کردن آن به حفظ ویتامین‌های آن کمک می‌کند.

    #97993
    minavaresh
    مشارکت کننده

    مایکروویو بعلت ایجاد اشعه خاصیت سرطان زدایی دارد و ز یاد نباید با آن غذا بخت و بیشتر برای گرم کردن مورد استفاده است

    #98061
    n.fazel
    مشارکت کننده

    خاصیت سرطان زایی مایکروویو اثبات نشده است

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.