[align=justify] ادويهها هرچه تازهتر باشند، عطر و طعم بيشتري دارند. درست است که ادويهها رطوبت بسيار پاييني دارند و تقريبا خشک هستند بنابراين مدت ماندگاريشان هم معمولا بالاست اما بهتر است ادويههاي تازهتر را بخريد. مثلا اگر هنگام خريد، متوجه شديد يک ادويه 6 ماه ديگر مهلت مصرف دارد و ادويه ديگري يک سال، بهتر است محصولي که يک سال تا تاريخ انقضاي آن باقي مانده است، انتخاب کنيد. ادويهها بهدليل خشک بودن، کمتر در معرض فساد قرار ميگيرند اما هرچه از تاريخ توليد آنها بيشتر بگذرد، عطر و طعمشان هم بيشتر از دست ميرود و خواصشان کاهش مييابد.
يکي از مهمترين کاربردهاي ادويه، جز دادن عطر و طعم به غذا، دريافت انواع آنتياکسيدانهاي مفيد و ضدسرطان از اين محصولات غذايي است. ادويههاي تازهتر، آنتياکسيدانهاي بيشتري دارند و مصرف آنها براي ما مفيدتر خواهد بود.[/align]