آيا کباب کردن گوشت قرمز باعث سرطان مي‌شود؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76387
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بطور کلي حرارت بالاي طبخ براي هر نوع گوشت منجر به توليد ترکيباتي مي‌شود که احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.
    چگونه مي‌توان توليد اين ترکيبات سمي را در هنگام طبخ گوشت کم کرد؟
    روش‌هاي مختلفي براي پيشگيري از توليد اين ترکيبات سمي وجود دارد که عبارتند از:
    1) انتخاب گوشت کم چرب که در هنگام کباب کردن هم دود کمتري توليد مي‌کند و باعث توليد کارسينوژن مي‌شود.
    2) در هنگام طبخ از حرارت ملايم و غيرمستقيم استفاده کنيد.
    3) از طبخ بيش از اندازه گوشت اجتناب کنيد و از طرفي نيز بايد از طبخ صحيح آن مطمئن شويد، زيرا تنها راه از بين رفتن باکتري‌هاي گوشت، طبخ کامل آن است.
    4) روش ديگر ترد کردن گوشت با خيس کردن آن داخل ماست و آبليمو و غيره مي‌باشد. اين کار تشکيل مواد سمي را در گوشت کباب شده کاهش مي‌دهد.
    5) در هنگام کباب کردن گوشت قرمز مرتب بايد آن را بچرخانيد و از فشار دادن گوشت در هنگام کباب کردن آن خودداري کنيد. اين کار باعث تخليه عصاره آن مي‌شود و اشتعال ناگهاني ايجاد مي‌کند.
    6) براي تزئيين سيخ کباب از چربي استفاده نکنيد و قبل از کباب کردن گوشت را به خوبي عاري از چربي کنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.