آنتی اکسیدان ها در مقابل دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76392
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مصرف مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه و طبق تحقیقی که در مجله nutrition, metabolism & cardiovascular diseases منتشر شده است، بررسی های پژوهشگران دانشگاه آتن نشان داده افرادی که غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مصرف می کنند کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که تا سال 2025 تعداد افراد مبتلا به دیابت 2 برابر خواهد شد. . پژوهشگران در بررسی های خود میزان مصرف غذاهای حاوی آنتی اکسیدان و نشانگان دیابت (گلوکز، انسولین و مقاومت در برابر انسولین) را در هزار داوطلب در یونان زیر نظر گرفتند و متوجه شدند افرادی که یک رژیم مدیترانه ای که غنی از مواد آنتی اکسیدانی است را دنبال می کنند کمتر به دیابت دچار می شوند. ویژگی های اصلی رژیم مدیترانه ای شامل موارد زیر می شود: * مواد غذایی گیاهی فراوانی دارد؛ مثل میوه، سبزیجات، نان ها و دیگر مواد تهیه شده از غلات، سیب زمینی، حبوبات و دیگر دانه ها .* غذاها از موادی تهیه می شود که تازه و فصلی هستند؛ در همان منطقه روییده و کمترین فرایند در حین پخت روی آنها صورت می گیرد.* میوه های تازه در این رژیم به عنوان دسر روزانه مصرف می شوند. شیرینی های دارای شکر تغلیظ شده یا عسل چند بار در هفته مصرف می شوند.* روغن زیتون از منابع اصلی تامین کننده چربی رژیم است.* محصولات لبنی ، خصوصا پنیر و ماست روزانه به میزان کم یا در حد متوسط مصرف می شوند.* ماهی و مرغ به میزان کم یا در حد متوسط مصرف می شوند.* صفر تا 4 عدد تخم مرغ در هفته مصرف می شوند.* گوشت قرمز به میزان کم مصرف می شود .*رژیم مدیترانه ای دارای چربی اشباع کمی است ( کمتر از 7 تا 8 درصد کل انرژی ). در حالیکه چربی 25 تا 35 درصد کل انرژی را در این رژیم تشکیل می دهد، یعنی بیشتر چربی این رژیم را، چربی های غیر اشباع تشکیل می دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.