آنتی‌اکسیدان‌های مهم رژيم غذايي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79031
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    آنتي‌اكسيدان‌ها
    در زندگی پراسترس که هر ساعت با انواع عوامل بیماری‌زا روبرو مي‌شویم، تقویت قوای بدن از طریق غذاهایی که مي‌خوریم مي‌تواند یک اقدام پیشگیرانه محسوب گردد. از بین اجزاي غذایی برخی از ویتامین‌ها به عنوان آنتی‌اکسیدان شناخته شده‌اند که مي‌توانند باعث افزایش و بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن باشند و از ابتلای فرد به بیماری‌های مختلف مثل سرطان، ناراحتی‌های قلبی و… جلوگیری کنند. آنتي‌اكسيدان‌ها موادی هستند که از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول‌ها و بافت‌ها جلوگیری می‌کنند. آنها نقش مهمي ‌در پیشگیری از سرطان دارند.

    آنتی‌اکسیدان‌های مهم رژيم غذايي ویتامین‌های E، C و بتاکاروتن هستند. سلنیم نیز بعنوان يك ماده معدنی نقش آنتی‌اکسیدانی مهمي ‌دارد. مهم‌ترین منابع ويتامين C عبارتند از: مرکبات، فلفل سبز، کلم براکلی، سبزیجات برگی شکل سبز، کیوی، کلم، طالبی، توت‌فرنگی، اسفناج و سیب زمینی. منابع غني ويتامين E شامل روغن‌های گیاهی، جوانه گندم، آجیل، دانه‌ها، غلات سبوسدار و سبزیجات برگی شکل سبز مي‌باشد. هویج، کدو حلوایی، سیب زمینی شیرین، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم مثل کلم براکلی، طالبی، هلو و زردآلو منابع غنی بتاکاروتن هستند. بهترین منابع غذایی سلنيم، شامل ماهی، گوشت قرمز، غلات، حبوبات، تخم مرغ، مرغ و سیر است. سبزی‌هایی که در خاک‌های غنی از سلنیم، رشد می‌کنند، نیز منبع خوبی از سلنیم مي‌باشند. لوتئین و زیگزانتین از مواد آنتی‌اکسیدانی هستند که در تخم مرغ وجود دارند و باعث جلوگیری از بروز آب مروارید می‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.