آموزش کیک ساده به سبک استرالیایی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87289
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    امروز برای شما کاربران شیوه درست کردن کیک خوش طعم تحت عنوان کیک لامینگتون را آموزش می دهیم امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم:

    کره نرم شده
    190 گرم

    شکر
    1 فنجان یا 220 گرم

    وانیل
    2 قاشق چایخوری

    تخم مرغ
    3 عدد

    آرد
    2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم

    شیر
    1 فنجان یا 250ml

    شکلات تلخ
    220 گرم

    خامه پرچرب
    1 فنجان یا 250ml

    پودر نارگیل
    1 فنجان

    طرز تهیه :
    فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
    پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.