آش دندوني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81937
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    بلغور گندم يك دوم پيمانه
    بلغور جو يك دوم پيمانه
    لوبيا قرمز يك دوم پيمانه
    لوبيا چيتي يك دوم پيمانه
    عدس يك دوم پيمانه
    نخود يك دوم پيمانه
    ماش يك دوم پيمانه
    نمك و فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
    گوشت مغز ران 300 گرم
    پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
    آب گوشت 2 پيمانه
    نعناع داغ به ميزان لازم
    سيرداغ 1 قاشق سوپخوري

    روش تهيه:

    تمام حبوبات شامل بلغور گندم و جو، لوبيا قرمز و چيتي، عدس، نخود و ماش – كه از شب قبل به مدت 12 ساعت خيسانده‌‌ايد – در قابلمه بريزيد و با مقداري آب و كمي نمك، روي اجاق قرار دهيد تا كاملاً بپزد و له شود. سپس گوشت و مقداري از پياز داغ و آب را در قابلمه‌اي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا گوشت بپزد. آن‌گاه گوشت پخته را بكوبيد و داخل حبوبات بريزيد. حالا باقيمانده‌ي پيازداغ را بيفزائيد و پس از چند جوش، آب گوشت را همراه با فلفل، نمك و زردچوبه – كه در روغن تفت خورده است – به آش اضافه كنيد. حرارت اجاق را ملايم نمائيد تا آش آهسته بجوشد و لعاب بيندازد. در پايان، آش را در ظرف مناسبي بريزيد و روي آن را با پياز داغ باقيمانده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.