محققان تغذیه 4 ماده غذایی را که موجب بهبود و تقویت عملکرد مغز شده و از پیری مغز جلوگیری میکنند اعلام کردند.
4 ماده تقویت کننده مغز عبارتند از:
1- کربوهیدراتهای قهوهای
این نوع از مواد غذایی به آرامی هضم میشوند و سوخت لازم را برای مغز مهیا میکنند.( اگرچه مغز تنها سه درصد وزن کل بدن را تشکیل میدهد اما حدود 20 درصد انرژی مصرف میکند).
منابع سرشار از این ماده غذایی را میتوان در نان گندم کامل، برنج قهوهای و دانههای جو پیدا کرد.
2- خانواده توت
بلوبری، توتفرنگی و دیگر انواع توت دارای آنتیاکسیدانهای پشتیبان هستند که موجب تقویت حافظه میشوند.
3- قهوه و شکلات تیره
این نوع از مواد غذایی سرشار از آنتیاکسیدانهای مفید برای تقویت مغز هستند. شکلات تیره از اکسیداسیون مغز جلوگیری میکند و التهاب را کاهش می دهد. مجموع این دو فرآیند از بروز پیری مغز جلوگیری میکند.
4- غذاهای دریایی
ماهی تن و سالمون، دارای مقادیر فراوانی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که میتوانند موجب تقویت سلولهای مغز شوند.در مورد فواید ماهی بارها شنیدهایم فقط کافی است بدانید این ماده غذایی از بروز آلزایمر، زوال عقل و سکته مغزی بهشدت جلوگیری میکند.