[align=justify]مصرف غذاهای بسیار چرب، تند و شور، مصرف ادویه و فلفل زیاد، سیب زمینی سرخ شده ، فست فودها،مصرف انواع سس های چرب و پرنمک، مصرف مرکبات ترش،کافئین،چای به خصوص اگر پررنگ باشد از عواملی است که ریفلاکس را تشدید می کند.
دراز کشیدن در فاصله کوتاه پس از غذا خوردن، مصرف دخانیات،نوشابه های گازدار و پوشیدن لباس های تنگ نیز می تواند این بیماری را تشدید کند. تعدیل فشارهای روانی،برنامه منظم ورزشی (حداقل روزانه 30 دقیقه پیاده روی) و کاهش وزن در کاهش شدت این بیماری موثر است.
امروزه داروهای بسیار مؤثری برای درمان این بیماری وجود دارد.بیش از نیمی از افراد مبتلا به این بیماری نیاز به درمان درازمدت با دارو دارند.اما در مجموع کنترل علایم ریفلاکس در درازمدت با این دسته داروها بسیار موفقیت آمیز است. [/align]