آشنایی با روش تهیه پاستای تند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90989
    ezamani
    مشارکت کننده

    اگر با طعم تند میانه خوبی دارید این پاستای فلفلی را تجربه کنید.

    مواد لازم:

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده

    يك عدد پیاز متوسط

    يك قوطی کنسرو لوبیا، شسته و آب گرفته

    نصف لیوان گوجه فرنگی خرد شده نگینی

    سس گوجه فرنگی

    یک بسته ماکارونی فرمی

    100 گرم فلفل سبز خرد شده

    پودر فلفل قرمز به میزان لازم

    نصف فنجان پنیر پیتزا رنده شده

    * برای سس گوجه فرنگی می‌توانید سس کچاپ آماده خریداری کرده یا خودتان درست کنید.

    دستور پخت

    پیاز خرد شده را در در یک ماهیتابه بزرگ کمی تفت داده و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت داده و در ماهیتابه را ببندید تا به آرامی بپزد. بعد از آماده شدن گوشت چرخ کرده روغن آن را گرفته و به کناری بگذارید.

    بعد ماکارونی خام را با لوبیا، گوجه فرنگی خرده شده، پودر فلفل، فلفل سبز، نمک و سس گوجه فرنگی که از قبل آماده کرده‌اید در یک قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید. اجازه دهید 20 دقیقه یا بیشتر که ماکارونی ها نرم شوند، جوش بخورد.

    بعد از کشیده شدن سس گوجه فرنگی مخلوط گوشت را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. در اخر پنیر پیتزا را روی آن ریخته و 2 دقیقه صبر کنید تا آب شود.

    این غذا برای 6 نفر مناسب است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.