آشنایی با روش تهیه نافله – غذای محلی خوزستان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73687
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.
    گوشت چرخ‌کرده و آرد نخودچی: از هر کدام 500 گرم
    پیاز بزرگ: چهار عدد
    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    سرکه: یک فنجان کوچک
    شکر: دو فنجان
    روغن یا کره و نعنا: به میزان لازم
    آب: پنج پیمانه
    طرز تهیه:
    * گوشت چرخ‌کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده‌شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
    * مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. می‌توانید آن‌ها را به شکل دایره‌های کوچک درست کرده، وسط آن‌ها را خالی و در روغن سرخ کنید.
    *دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده،نعنا را ساییده و در آب بریزید.
    *سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

    #98436
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    یه چیزی شبیه همون کتلت می مونه
    به نظر خوشمزه میاد
    ممنون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.