آشنایی با روش تهیه موس لیمو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71034
    matin
    مشارکت کننده

    آماده سازی و تهیه این دسر چهار ساعت و سی دقیقه طول می‌کشد.

    مواد لازم برای 6- 4 نفر:

    آب یک لیموی بزرگ

    آب یک لیموی کوچک

    شکر: 70 گرم

    زرده 5 تخم‌مرغ

    پنیر خامه‌ای: 250 گرم

    ورقه ژلاتین: یک و نیم عدد

    خامه زده شده: 200 میلی‌لیتر

    طرز تهیه:

    1- ترکیبات را با هم مخلوط کنید.

    شکر، آب لیموی بزرگ و کوچک، زرده‌های تخم‌مرغ را درون کاسه همزن بریزید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    2- مخلوط را حرارت دهید.

    درون قابلمه‌ای را تا مقدار یک سوم آن، آب ریخته و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار داده که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

    3- ژلاتین را در آب خیس کنید.

    وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار داده و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند.

    4- ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

    ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کرده و کمی آن‌ها را فشار داده تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار داده تا خنک شوند.

    5- خامه و پنیر را اضافه کنید.

    وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    6- مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

    مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار داده تا خوب خنک شده و کمی سفت شوند.

    7- موس لیموها را تزئین کرده و میل کنید.

    موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون آورده و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست خلال لیمو و برگ نعنا تزئین کرده و میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.