آشنایی با روش تهیه سوپ تمرهندی و گوجه‌فرنگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77095
    zghasemi
    مشارکت کننده

    با گوجه‌فرنگی، تمرهندی و فلفل سبز، سوپ تند و خوشمزه‌ای تهیه کنید.
    مواد لازم برای 4 نفر:

    سیر: 2 حبه، ریز خرد شود

    ریشه زنجبیل: به اندازه یک بند انگشت؛‌ خرد شود

    فلفل سبز تند: 2 عدد،‌ خرد شود

    زیره: یک قاشق چای‌خوری

    پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

    گشنیز: یک دسته کوچک، برگ‌ها و ساقه‌های آن جدا شود

    عدس قرمز: 50 گرم

    گوجه‌فرنگی خرد شده:‌ 800 گرم

    آب سبزی‌جات: 500 میلی‌لیتر

    خمیر تمرهندی بدون هسته: یک قاشق سوپ‌اخوری

    ماست ساده: 4 قاشق سوپ‌خوری

    روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:

    • یک قاشق سوپ‌خوری روغن را درون قابلمه‌ای گرم کرده، سیر، زنجبیل و فلفل را در آن کمی تفت دهید.

    • ادویه‌ها را به ظرف اضافه کرده، چند دقیقه حرارت دهید.

    • ساقه‌های گشنیز، عدس، گوجه‌فرنگی و آب سبزی‌جات را به ظرف اضافه کنید.

    • پس از این که مخلوط کمی جوش آمد خمیر تمرهندی را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا حدی که عدس‌ها نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

    • ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از این که سوپ کمی خنک شد آن را به صورت پوره درآورید.

    • برگ‌های گشنیز را خرد کرده و با ماست مخلوط کرده و آن را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.