آشنایی با روش تهیه رولت تن ماهی و تخم‌مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74451
    zghasemi
    مشارکت کننده

    با تن ماهی و تخم‌مرغ رولت خوشمزه‌ای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقه‌های لیمو تزیین کنید.
    مواد لازم:

    کنسرو ماهی تن: 400 گرم

    تخم‌مرغ: 2 عدد

    پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم

    آرد نان: 50 گرم

    سرکه: یک قاشق غذاخوری

    جعفری خرد شده: مقداری

    تخم‌مرغ آب پز سفت: 3 عدد

    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    • کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است داخل ظرفی می‌ریزیم، سپس با چنگال کمی خرد کرده و تخم‌مرغ،‌پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر درآید.

    • سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی (فویل) پهن می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های آب پز سفت را درون آن می‌گذاریم و به صورت رول می‌پیچیم، بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می‌کنیم.

    • پس از آن درون تنظیف می‌پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم.

    • بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم فویل درون آب سرد شود.

    • اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می‌زنیم و داخل ظرف می‌گذاریم.

    • سپس با لیمو و خیارشور آن را تزیین می‌کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.