-
نویسندهنوشتهها
-
۸ شهریور، ۱۳۹۴ در ۰۰:۰۳ #91138naderinejadمشارکت کننده
مواد لازم برای دسر
خامه 250 گرم
پودر شکر 7 قاشق غذاخوری
موز 3 عدد
پودر ژله موز نصف بسته
وانیل یکچهارم قاشق مرباخوری
تخممرغ 4 عدد
مارمالاد یک کاسه ماستخوری
آرد گندم 6 قاشق غذاخوری
شیر 5 قاشق غذاخوریبا این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه 8 لیوان از ”دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی“ خواهیم داشت.
وسایل لازم
قالب کیک مستطیل شکل به ابعاد 27 در 37 سانت، گاز فر دار، همزن برقی و مخلوط کن.مواد لازم
سه عدد موز بزرگ برای تهیه دسر حدود نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.موزخامه
سه قاشق غذاخوری (60 گرم) پودر شکر برای تهیه دسر. چهار قاشق غذاخوری (80 گرم) پودر شکر برای تهیه کیک. یکچهارم قاشق مرباخوری وانیل؛ کمی برای تهیه دسر و کمی برای تهیه کیک.
پودر شکروانیل
شش قاشق غذاخوری آرد گندم معادل 90 گرم. چهار عدد تخممرغ.
آرد گندمتخم مرغ
نصف بسته پودر ژله موز معادل 50 گرم پودر ژله موز. پنج قاشق غذاخوری شیر، حدود نصف پیمانه معادل 70 گرم.
پودر ژلهشیر
یک کاسه ماست خوری مارمالاد میوه هر نوع میوهای میتواند باشد معادل 220 گرم.
مارمالاد
طرز تهیه دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
برای تهیه نان رولت:
زرده و سفیده تخممرغها را جدا میکنیم. یکچهارم قاشق چایخوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخممرغ اضافه میکنیم و آن را با همزن برقی میزنیم تا سفید و کشدار شود.دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
سفیده تخممرغ را با همزن برقی میزنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کمکم اضافه کرده و کمی دیگر هم میزنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
زرده و سفیده زدهشده را با هم مخلوط میکنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم میزنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه نان رولت آماده شود.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (180 الی 200 درجه سانتیگراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (27 در 37 سانت) قرار داده، روی آن را چرب میکنیم و مواد را روی آن میریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. نان رولت را از کاغذ جدا کرده و به سه قسمت برش میزنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
روی قسمتهای برش زده مارمالاد مالیده، آنها را روی هم قرار میدهیم. کیک مارمالادی را همراه کاغذ کیک برای دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس آن را برش میزنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
برای تهیه دسر موز:
سه عدد موز متوسط را خرد کرده، در مخلوط کن میریزیم. 5 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه میکنیم.دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
بعد از مخلوط کردن، 3 پیمانه پوره موز خواهیم داشت.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
نصف بسته پودر ژله را به تدریج در یک فنجان آب جوش حل میکنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
ژله سرد شده را آرامآرام در پوره موز میریزیم و هم میزنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
250 گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
مخلوط پوره موز و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
کیک رولتی برش خورده را دور یک ظرف گرد میچینیم و دسر را وسط آن میریزیم. سپس با پوست پرتقال یک گل رز درست میکنیم و وسط دسر قرار میدهیم.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
میتوان کیک رولتی برش خورده را در یک لیوان قرار داد و دسر را وسط آن ریخت و با چند تکه کیوی روی آن را تزئین کرد.
دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
دسر آماده پذیرایی میباشد.
نوش جاندسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
کالری موجود در دسر ژلاتینه موز با کیک مارمالادی
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 3330 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک لیوان (یکهشتم) از این دسر حدود 420 کیلوکالری میباشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.