آشنایی با روش تهیه خوراک مرغ و سبزی‌جات- ویژه مبتلایان به زخم معده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73794
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    این خوراک را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب‌پز مصرف کنید.
    مواد لازم:
    سینه مرغ مکعبی خردکرده: 100 گرم 150 کیلوکالری
    آب: حدود یک پیمانه 0 کیلوکالری
    روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری 45 کیلوکالری
    کدوی خردکرده: 50 گرم 10 کیلوکالری
    هویج خردکرده: 50 گرم 15 کیلوکالری
    سیب‌زمینی خردکرده: 50 گرم 35 کیلوکالری
    روش تهیه:
    * تکه‌های مرغ را همراه با آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
    * حالا روغن زیتون و سبزی‌جات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.
    نکاتی در مورد این غذا :
    * در صورت تحمل (در بیماران حد تحمل متفاوت می‌باشد) می‌توانید در کنار سبزی‌جات ذکر شده کمی کلم بروکلی نیز اضافه نمایید.
    * خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب‌پز مصرف نمایید.
    * در کنار این غذا می‌توانید از نان سنگک به جای نان‌های دیگر استفاده نمایید.
    * حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.