آشنایی با روش تهیه خوراک عدس اسپایسی با سیر و اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78169
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 نفر:

    عدس: 200 گرم

    برگ بو: 2 عدد

    اسفناج: 120 گرم

    سیر: 2 حبه

    پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

    پیاز کوچک: یک عدد

    سرکه بالزامیک: 6 قاشق غذاخوری

    آب سبزی‌جات:‌ 2 پیمانه

    پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

    روش تهیه:

    • ابتدا عدس را به مدت 4- 3 ساعت یا طی مدت شب درون آب ریخته و خیس کنید.

    • درون قابلمه‌ای مقداری آب همراه با کمی نمک ریخته و عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه کرده و آن‌ها را نیم‌پز کنید.

    • در این میان که عدس پخته می‌شود،‌ سبزی‌جات را شسته، سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.

    • پیاز‌های خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزی‌جات و عدس را درون قابلمه‌ای ریخته و آن‌ها را روی حرارت زیاد جوش آورده سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.

    • پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزی‌جات درون قابلمه بخار شود.

    • در این زمان اسفناج را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.

    • غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.