آشنایی با روش تهیه خوراک سبزیجات با طعم زیره

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83737
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برای درست‌کردن خوراک سبزیجات، انواع و اقسام روش‌ها وجود دارد ولی ویژگی اصلی و مهم این خوراک، طعم و عطری است که به‌خاطر اضافه‌کردن زیره و تخم گشنیز پیدا می‌کند.

    این خوراک در اصل مراکشی است و باتوجه به آنکه بسیار پرخاصیت و سالم است، خوردن آن به افرادی که به فکر سلامتی‌شان هستند، توصیه می‌شود.

    مواد لازم برای 4 نفر:

    – روغن زیتون؛ نصف پیمانه
    – پیاز؛ 2 عدد (هرکدام به 8 قسمت تقسیم شود)
    – سیر؛ 3 حبه (له شود)
    – پودر زیره؛ 2 قاشق چای‌خوری
    – پودر تخم گشنیز؛ 2 قاشق چای‌خوری
    – فلفل قرمز؛ کمی
    – هویچ؛ 3 عدد (حلقه حلقه خرد شود)
    – کدو سبز؛ یک عدد (حلقه حلقه خرد شود)
    – سیب‌زمینی؛ 500 گرم (به قطعات متوسط خرد شود)
    – آب 2 عدد لیموترش بزرگ یا چند عدد لیموترش کوچک
    – آب مرغ؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
    – گشنیز خردشده؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
    – نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    روش تهیه:

    1 – روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید و پس از گذشت 3 دقیقه، سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

    2 – سبزیجات خردشده را به پیاز و سیرداغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا این سبزیجات هم کمی بپزند؛ سپس آب لیموترش و آب مرغ را افزوده و با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه‌دار کنید.در ظرف را بگذارید و سپس آن شعله متوسط را روی اجاق‌گاز بگذارید تا کم‌کم سبزیجات بپزند. برای این منظور معمولا نیم‌ساعت زمان لازم است.

    3 – پس از اطمینان از پخت سبزیجات، در ظرف را بردارید و گشنیز خردشده را در قابلمه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

    ارزش غذایی در هر پرس:

    انرژی:338 کیلو کالری، پروتیین: 5 گرم، کربورهیدرات: 29 گرم، قند : 8گرم، چربی: 23 گرم،چربی اشباع شده: 2 گرم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.