آشنایی با روش تهیه آکارا (غذای آفریقایی)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90999
    ezamani
    مشارکت کننده

    آکارا در سنگال، غنا و نیجریه طرفداران زیادی داشته و دستور پخت چندان دشواری ندارد.

    پیدا کردن رستوران آفریقایی در ایران کار چندان ساده‌ای نیست، می‌گویند تنها یک رستوران آفریقایی حرفه‌ای در شیراز وجود دارد.

    رستوران آفریقایی هم اگر پیدا نشود، می‌توان با طبخ برخی غذاهای ساده‌تر آفریقایی با طعم آنها آشنا شد. نمونه‌اش «آکارا» است که از غذاهای معروف و نسبتا ساده آفریقایی است.

    این غذا در سنگال، غنا و نیجریه طرفداران زیادی داشته و دستور پخت چندان دشواری ندارد.

    گفته می‌شود آفریقایی‌ها بیش از هر چیز به خوردن غذاهای کربوهیدرات‌دار علاقه دارند. غذای آکارا هم از این دسته بوده که غذایی فوق‎العاده ساده است. شما ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را در آب گرم خیس کنید تا پوست آن براحتی جدا شود. سپس لوبیاهای پوست‌کننده شده را با هاون له کنید و آنها را روی یک ظرف ملامین، روی بخار آب بگذارید تا بپزد. پس از آن، با خمیر به دست آمده، گلوله‌های کوچک درست کرده و در روغن تفت ‌داده تا طلایی شود.

    اما یک کار دیگر مانده است. فلفل چیلی قرمز و فلفل دلمه‌ای قرمز را در آب ‌پخته و پوستشان را جدا کنید تا مایعی از آن باقی بماند. شکر، نمک، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به این مایع اضافه کنید تا سس ویژه را داشته باشید و آن‌گاه روی گلوله‌های طلایی بریزید و میل کنید.

    ظاهرا هر گلوله آکارا ۱۱۵ کیلوکالری انرژی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.