آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری؛ سحری هندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78830
    s.samadi
    مشارکت کننده

    این غذا در هند به عنوان سحری در ماه مبارک رمضان خیلی طرفدار دارد. طبخ آن به شمال هند، یعنی کشمیر بازمی‌گردد. آشپزی شمال هند ترکیبی از آشپزی پاکستان، افغانستان و منطقه کشمیر است.

    مواد لازم برای 4 نفر:
    میگو 500 گرم، پاک‌کرده

    سیر رنده شده 2 قاشق چای‌خوری

    زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای‌خوری

    گرام ماسالا یک قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

    لیمو ترش یک عدد

    نمک یک قاشق چای‌خوری

    پودر زیره سبز یک قاشق چای‌خوری

    پودر سوخاری 100 گرم

    تخم‌مرغ 2 عدد

    آرد ذرت 4 تا 6 قاشق غذاخوری

    روغن مایع به میزان لازم

    روش تهیه:
    1- سیر، زنجبیل، آب‌لیمو، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

    2- تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شود، کم‌کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر یکدست و شلی درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

    3- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مقدار آن باید به اندازه‌ای باشد که میگوها در آن شناور باشد.

    4- میگوها را در مایه تخم‌مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن حدود 4 دقیقه یا تا زمانی است که روی آن طلایی و ترد شود.

    نکات:
    1- آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.

    2- به جای میگو از مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.

    3- اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، به جای آن از نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.