آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیای لقمه‌ای با مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74631
    marziyeh.a
    مشارکت کننده

    مواد اولیه:

    لازانیا یک بسته

    فیله مرغ قطعه‌قطعه شده 10 عدد

    فلفل دلمه‌ای خلالی شده یک عدد

    قارچ خردشده پنج عدد

    پیاز سرخ‌شده یک پیمانه

    زعفران، نمک و ادویه به میزان لازم

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    مواد لازم برای سس لازانیا:

    کره 50 گرم

    آرد سفید دو قاشق غذاخوری

    شیر یک پیمانه

    طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.

    طرزتهیه:

    * ابتدا فیله مرغ را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه، قارچ و فلفل دلمه‌ای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.

    * سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچه‌ای پهن کنید.

    * حالا فیله مرغ قطعه قطعه شده را با مواد قارچ و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.

    * سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه پنیرپیتزا را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.