آشنایی با خواص چای سبز

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80399
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    چینی‌های باستان از خواص مفید چای سبز به خوبی آگاه بوده و از آن برای موارد پزشکی به خصوص درمان سردرد و رفع افسردگی، استفاده‌های فراوانی ‌می‌کردند.

    از فواید بسیار چای سبز صحبت‌های زیادی می‌شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می‌دانند.

    چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است.

    مروری بر خواص چای‌سبز

    • برای درمان ام‌ اس مفید است.

    • برای پیشگیری و درمان سرطان به کار می‌رود.

    • برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.

    • سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهد.

    • احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش می‌دهد.

    • احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد.

    • نوشیدن چای سبز رشد سلول‌های سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش می‌دهد.

    • برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماری‌های قلبی عروقی استفاده می‌شود.

    • برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.

    • برخی از محققان می‌گویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان ‌ با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان می‌شود، می‌توان پیشگیری کرد.

    • قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا می‌برد.

    • آرام‌بخش است و رفع استرس می‌کند.

    • موجب کاهش وزن در افراد چاق می‌شود.

    • چای سبز در رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (نظیر سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.

    • این گیاه خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.

    • تانین” موجود در این چای می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان “تانین” را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکش

    برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به

    دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

    • برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه سانتی‌گراد به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.

    • چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

    میزان مصرف روزانه

    • چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه می‌شود.

    نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصاره‌ها باید حاوی 80 درصد پلی فنول‌ها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآورده‌های کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسی‌اند.

    • البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید می‌تواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید‌.

    #101455
    zohreh
    مشارکت کننده

    من بعد از خوردن چای سبز بدنم کهیر میزنه شما دلیلش رو میدونید.تا حالا چند بار امتحان کردم ولی هر بار این مشگل پیش اومده وقتی دیگه مصرف نمیکنم بهتر میشند

    #101457
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    این یعنی شما به ترکیبات موجود در چای سبز واکنش های حساسیت زا نشان می دهید و نباید از آن استفاده کنید. آیا با چای کیسه ای دچار کهیر می شوید یا نه با دم کردن چای سبز طبیعی نیز دچار کهیر می شوید؟

    #101458
    zohreh
    مشارکت کننده

    منظورتون از دم کردن چی هست ؟یعنی مقداری حرارت ببینه؟تا حالا امتحان نکردم .فکر میکردم نیازی به دم کردن نیست.

    #101459
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    حرارت می بینه ولی حرارت غیر مستقیم؛ بدین شکل که مقداری چای سبز در آبی که به دمای جوش (90تا100 درجه) رسیده است می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل 5 تا 7 دقیقه در ظرفی دربسته با شرایط قید شده بماند و بعد میل می کنید .
    بدین شکل چای سبز دم می شود.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.