تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش میدهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر میشود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته میشود.
تره فرنگی مانع از بروز سرطان تخمدان در خانمها میشود. برای پیشگیری از نقص جنین، مصرف ترهفرنگی که سرشار از فولات است، به زن باردار توصیه میشود. کلسیم موجود در آن در حفظ سیستم ساختاری اسکلت سالم موثر است. خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد و به بدن کمک میکند با عفونت و آلودگی مقابله کند. علائم سرماخوردگی، آنفلوانزا و تب یونجه را تسکین میبخشد.
ترکیبات موجود در ترهفرنگی
ترهفرنگی کالری کمی دارد. 100 گرم ساقه تازه آن حاوی 61 کیلوکالری انرژی است. به علاوه، ساقه بلند آن مقادیر خوبی فیبر محلول و غیر محلول دارد. ویتامین های موجود در تره فرنگی نیز عبارتند از :
ویتامین A، ویتامین B1، B2،B6، ویتامین B9 (اسیدفولیک)، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین k
پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و سدیم (در ساقه)