يک مطالعه جديد نشان ميدهد در ميان افراد مبتلا به آلرژي غذايي، آنهايي که مبتلا به آسم همزمان نيز هستند بهتر از سايرين از عهده چالش غذايي (food challenge) برميآيند…
در روش چالش غذايي مقادير اندکي از ماده غذايي مورد نظر تحت شرايط کنترلشده به صورت خوراکي توسط فرد مصرف ميشود و در صورت تحمل، مقدار آن به تدريج افزايش مييابد تا نهايتا در صورت امکان، تحمل کامل نسبت به آن حاصل شود. در اين مطالعه در آمريکا 105 فرد 9 ماهه تا 74 ساله مبتلا به آلرژي غذايي تحت چالش غذايي قرار گرفتند. سهچهارم اين بيماران به صورت همزمان مبتلا به آسم نيز بودند. انجام چالش غذايي (که اصولا روشي با موفقيت بالا محسوب ميشود) در 21 افراد فاقد آسم ناموفق بود (يعني افراد دچار واکنشهاي حساسيتي شدند) ولي ميزان شکست آن در آسميها کمتر از 13 بود که تفاوتي معنيدار را نشان ميداد.