-
نویسندهنوشتهها
-
۱ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۸:۳۶ #74413zahra jamshidiمشارکت کننده
آردهاي سوخارياي که در حال حاضر در بازار موجود هستند، معمولا از نانهاي حجيم توليد ميشوند. اين نانها به نحوي حرارت ميبينند که رطوبتشان گرفته، خشک، قهوهاي و برشته شوند و زماني که نان خشکشده بهصورت آرد دربيايد، آرد سوخاري آماده بستهبندي است….
مرحله اول پخت نان عادي ولي مرحله دوم آن طولانيتر و با حرارت ملايمتر است. درواقع، آرد سوخاري فقط با پخت مجدد نان به دست ميآيد و مرحله دوم پخت براي از دسترفتن باقيمانده آب و خشک شدن کامل نان انجام ميشود. به علاوه اگر نانهاي تستي که به دليل بياتشدن قابليت مصرف ندارند و به فروش نرسيدهاند، دچار فساد نشده باشند، دوباره به کارخانه بازميگردند و مجددا در فر ميروند تا بهصورت خشک شده درآيند. اين اتفاق در مورد نانهايي هم که در کارخانه قالب آنها دچار اشکالشده نيز ميافتد.
آرد سوخاري در انواع پودر، نوع دانه درشت يا ادويهدار به بازار عرضه ميشود كه اين مساله به نوع آسياب و الك كردن و نوع مصرف آرد، بستگي دارد. معمولا در تهيه غذاهاي سرخ شده براي تردي بيشتر مثلا در تكههاي مرغ، نوع درشت و در تهيه ناگت، كتلت يا ماهي نوع پودري آن بيشترين كاربرد را دارد.
در توليد نوع ادويهدار آرد سوخاري نيز دو ديدگاه منفي و مثبت مطرح است. در نگرش منفي احتمال ميرود به دليل اينكه طعم، بو و رنگ آرد از كيفيت خوبي برخوردار نيست، آن را با ادويه طعمدار كردهاند تا طعم نامطلوب و ماندگي آن مشخص نشود اما وجه مثبت اين است كه با توجه به در نظر گرفتن انواع ذائقهها، ادويههاي مختلف به آن افزوده شود تا مصرفکننده بهراحتي بتواند آردسوخاري ادويهدار مناسب را در پخت گوشت، ماهي، مرغ يا ماهي و… به كار ببرد.
معمولا نشانه خاصي براي تشخيص مرغوبترين نوع آردسوخاري وجود ندارد مگر اينكه بو و رنگ آن طبيعي باشد. آرد سوخاري مرغوب نبايد بوي کهنگي و نا بدهد و بايد دانهبندي آن يکسان و يکنواخت باشد.
چون رطوبت اين آرد کم است، احتمال كمي براي فساد آن وجود دارد مگر اينکه در شرايط نامناسب مثلا محيط مرطوب و به مدت طولاني نگهداري يا از همان ابتدا در تهيه آن، از نان کپکزده استفاده شده باشد.
۱ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۳ #98645s.samadiمشارکت کنندهممنون از مطلب جالبتون مفید بود
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.