در سالهاي اخير فروش و ارايه نوشابههاي گازدار در مدارس آمريکا محدود شده، به نحوي که ميزان دسترسي دانشآموزان دبيرستاني و راهنمايي به نوشابه به ترتيب از 54 و 27 در سال 2006 به 25 و 13 در سال 2011 کاهش يافته است…
با اين حال، اين مطالعه جديد در دانشگاه ميشيگان روي بيش از 1900 مدرسه دولتي نشان ميدهد که دانشآموزان هنوز تا حد زيادي (72 در مدارس راهنمايي و 90 در دبيرستانها) به انواع نوشابههاي ورزشي و آبميوه دسترسي دارند که اين نوشيدنيها هم به صورت معتنابهي حاوي قندهاي افزوده و کالري اضافي هستند و ميتوانند به بروز اضافهوزن و چاقي در دانشآموزان منجر شوند. محققان معتقدند مبارزه با مصرف گسترده اين نوع نوشيدنيها دشوارتر است چون دانشآموزان و والدين آنها نسبت به مضرات نوشابه آگاه شدهاند ولي به غلط فکر ميکنند که مصرف آبميوههاي بستهبندي با وجود قند فراوان آنها چون منشا طبيعي دارد، بيضرر است. به گفته محققان علاوه بر تبليغات گسترده براي مصرف نوشيدنيهاي مفيد مثل آب، شير کمچرب، دوغ و عصاره بدون قند سبزيجات و ميوهها، بايد قوانين بازدارنده جديتري عليه نوشيدنيهاي مضر اعمال شود.